Pattayan alueen viranomaiset puhdistavat viemärit varautuakseen uusiin tulviin

Kuva: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที วี วี และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Nong Pla Lain alapiiri, Banglamung, Chonburi —

Banglamungin Nong Pla Lain osavaltion viranomaiset puhdistivat viemärit varautuakseen uusiin tulviin.

Operaatio suoritettiin Nong Pla Lain osa-alueella tänään, 13. syyskuuta, pormestari Pinyo Homklanin komennossa valmistautumaan lisää sateita, joiden ennustetaan osuvan Chonburiin monen päivän kuluttua.

Kuva: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที วี วี และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Tilapäisenä ratkaisuna pormestari totesi, että hän on koonnut kaupungin työntekijöistä ryhmän valvomaan tulvia ympäri vuorokauden, jotta tulvailmoitukseen voidaan reagoida ajoissa. Samalla hän määräsi alaisiaan puhdistamaan seutukuntaa ympäröivät tukkeutuneet viemärit kuivatuksen parantamiseksi.

Kuva: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที วี วี และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Pormestarin mukaan tulvat Nong Pla Lain seudulla hillitsivät nopeasti, koska osa-alueella oli tehokas vesihuolto, joka valui nopeasti tulvavedet mereen.

Pormestari kuitenkin kehotti kansalaisia ​​olemaan varovaisia ​​äkillisten tulvien suhteen. Jos hän näki sellaisia, hän neuvoi soittamaan numeroon 038-170667, joka on miehitetty 24 tuntia vuorokaudessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.