Mountain B -klubin tulipalon uhrien perheet kehottavat DSI:tä tutkimaan tapausta, koska he väittävät, että edistystä on vain vähän

Sattahip -

Mountain B -yökerhopalon uhrien omaiset kokoontuivat anomaan Special Investigationin osastoa (DSI) tutkimaan tapausta, koska heidän kerrottiin olevan tyytymättömiä tutkinnan edistymiseen.

Suruperheiden kokoontuminen kuuluisan asianajajan Ronnarong Kaewpetchin seurassa pidettiin maanantaiaamuna 12. syyskuuta DSI Operaatiokeskus Alue 2:n edustalla Sattahipin alueella vaatimaan oikeutta uhriksi joutuneille uhreilleen kuolleille tai loukkaantuneille läheisilleen. Mountain B -klubille inferno that tappoi 23 ihmistä syyskuun 12. päivänä.

Asianajaja haki DSI:lle erityistutkintaa mahdollisesta lahjonnasta, jonka hän väitti saaneen vaihtaa epäiltyjen ja valtion viranomaisten tai poliisin välillä antaakseen pubin toimia ilman asianmukaista lupaa.

Ronnarong sanoi: ”Vaikka ilmoitetut klubien omistajat Sia B ja Somyot ovat jo oikeusjärjestelmässä, uhrien perheet ovat edelleen huolissaan siitä, että tämä tapaus päättyy kuin Santika pubin tulipalo, jossa valtion virkamiehiä tai poliiseja ei ollut pidettiin vastuullisena."

Pubissa kuolleen kassavirkailijan vanhempi sisar sanoi, että hänelle annettiin 50,000 50,000 bahtia hautajaisten järjestelyihin ja vielä XNUMX XNUMX bahtia korvaukseksi, mutta hän ei ole sen jälkeen saanut sanaakaan epäillyiltä.

Samaan aikaan iäkäs isä Thanakrit Neenoi, toinen kuollut uhri ja perheen elättäjä, paljasti, että tutkinnassa ei ollut edistytty ja että poliisi oli kutsunut vain pienen joukon todistajia kuulusteluun.

Perhe kehotti asianomaisia ​​viranomaisia ​​osoittamaan enemmän ponnisteluja tapauksen ratkaisemisessa ja oikeuden antamisessa.

Vetoomuskirjeen vastaanotti DSI Operaatiokeskus Alue 2:n erikoistapausten tutkija Wirat Kullavanich, joka lupasi kutsua epäillyt uuteen kuulusteluun.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.