Kannabis- ja hamppulakiluonnos esitetään kiireellisesti eduskunnan käsittelyyn maanantaina

Kansallinen -

Kannabis- ja hamppulakiluonnos on määrä esittää edustajainhuoneelle kiireellisessä kokouksessa maanantaina, syyskuun 12. päivänä, sunnuntain valiokuntaluonnoksen mukaan.

Komission tiedottaja Panthep Puapongphan kertoi Associated Pressille, että ensimmäinen kannabis- ja hamppulain lakiesitys jätetään kiireellisesti käsiteltäväksi parlamentin kokouksessa. Tulosten odotetaan julkistettavan ennen syyskuun 19. päivää.

Panthep Puapongphan

Tiedottaja sanoi: "Tehtävämme valiokuntaluonnoksena on päättynyt. Tästä eteenpäin on kansanedustajista päätettävä, hyväksyvätkö he luonnoksen vai eivät.

"Se on nyt edustajien päätettävissä. Sen jälkeen luonnos esitettäisiin senaatin käsiteltäväksi seuraavassa vaiheessa." Tiedottaja päätti.

TPN tarkastelee tarkasti tätä kehittyvää tarinaa ja sitä, mitä tämä voi tarkoittaa kannabiksen myynnille, kulutukselle ja ostamiselle ensi viikon aikana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.