Pattayan pormestari kutsuu yleisön liittymään kannabisfestivaaliin Central Pattaya -ostoskeskuksessa tänään syyskuun 11. päivään

Pattaya -

Kannabisfestivaali, "CISW Cann Festival 2022", järjestetään nyt Central Pattayan ostoskeskuksessa tänään syyskuun 11. päivään.

Festivaali käsittelee tietysti "kannabista", joka on juuri laillistettu nimenomaan lääketieteelliseen käyttöön. Se on mahdollista yhteistyössä Central Pattayan ostoskeskuksen kanssa, joka antoi avokätisesti järjestäjän "CISW Green World Companyn" lainata tilaa tapahtuman pitämiseen.

Festivaali keskittyy kannabiksen lääketieteellisiin hyötyihin, ja siellä on "CIEW Cann Expo" ja "CISW Hemp Expo" osastot, jotka jakavat kannabikseen liittyvää tietoa tai liikeideoita ilmaiseksi terveydellesi tai yrityksellesi.

Ilmaisen tiedon lisäksi niiden avulla voit myös maistaa monia kannabiksella päällystettyjä ruokia ja juomia, mikä saa sinut tuntemaan olosi "pois tästä maailmasta".

Festivaali järjestetään tästä päivästä syyskuun 11. päivään Central Pattaya -ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Älä pelkää tulla!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.