Sateessa työskentelevä 40-vuotias katontekijä liukastuu ja syöksyi kuolemaan Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mueangin alue, Chonburi -

40-vuotias katontekijä, joka työskenteli katolla eilen sateen aikana, kaatui kuolemaan Chonburin Mueangin alueella.

Samad poliisi vastasi kuolemaan johtaneeseen onnettomuuteen "Happy World" -viihdekeskuksessa Mueangin piirin Huai Kapin osa-alueella Chonburissa keskiviikkona iltapäivällä 7. syyskuuta.

Poliisin mukaan uhri oli 40-vuotias thaimaalainen katontekijä Narong Hongsikaew. Hänet löydettiin levittäytyneenä betonille 10 metriä korkean viihdekeskuksen ulkopuolelta, ja hän oli saanut vakavia päävammoja. Hänen vierellään istui rakennustelineitä lähellä rakennusta. Pelastushenkilöstö totesi uhrin kuolleeksi paikan päällä.

Uhrin 46-vuotias ystävä Tan Thirawaen kertoi, että hän ja uhri korjasivat rakennuksen kattoa, kun sade alkoi sataa voimakkaasti. Tan pakkasi sitten työkalunsa ja kiipesi alas palatakseen kotiin.

Tann ollessa maassa hän kuitenkin kuuli kovaa ääntä takaansa, ja katsoessaan taaksepäin hän huomasi, että hänen ystävänsä oli pudonnut katolta ja kuollut betonille. Samad poliisi epäili, että mies saattoi kiiruhtaa alas ja liukastua sateen takia.

Uhrin ruumis on edelleen sairaalassa odottamassa seremoniallisia rituaaleja lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.