Useita alueita uhkaa tulva tänä aamuna jatkuvien rankkasateiden jälkeen suurimmassa osassa Thaimaata tiistai-iltana

Kansallinen -

Useita alueita eri puolilla maata kohtaavat tulvat ja äkilliset tulvat keskiviikkona, 7. syyskuuta, sen jälkeen, kun rankat ja jatkuvat sateet piinasivat suurimmassa osassa Thaimaata tiistai-iltana.

Bangkokissa tulvavesi kerääntyi monille alueille, mikä aiheutti eilisestä lähtien raskasta liikennettä ja ruuhkia, erityisesti pääteillä, kuten Vibhavadi Rangsit, Chaengwattana, Ngamwongwan, Phaholyothin ja Srinakarin.

Ja matkustusvaikeuksia aiheuttaneen tulvan vuoksi Kasetsartin yliopiston laboratoriokoulun koulutuksen tutkimuksen ja kehityksen keskus Chatuchakin alueella määrättiin sulkemaan yhdeksi päiväksi. Verkko-opetusta sovellettiin keskiviikkona kaikissa luokissa.

อาจเป็นรูปภาพของ 4 คน, แหล่งน้ำ และ นนะ

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriön mukaan pääkaupunkia lukuun ottamatta tulvia on raportoitu 13 maakunnassa, 18 piirissä, 23 osa-alueella, 33 kylässä ja 62 taloudessa tiistai-illan jälkeen. Tilanne on ratkaistu klo 9 mennessä. Kuitenkin alueet Chao Prayan padon varrella, mukaan lukien Ubon Ratchathani, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Ang Thong ja Pathum Thani, ovat huolenaiheita Maon-myrskyn jatkuessa maassa.

Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa myös äkillisistä tulvista ja ylivuodoista vesiväylillä ja alangoilla keskiviikosta perjantaihin 9. päivään, koska yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita on mahdollista kaikkialla maassa.

Andamaanienmeren yläosassa ja Thaimaanlahden yläosassa aallot voivat nousta jopa 2-3 metriin ja ukkoskuuroissa yli 3 metriin. Kaikkien alusten tulee edetä varoen ja pienet veneet pysyä mailla.

Kuva: PR Bangkok

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.