Pattayan viranomaisten mukaan Central Pattaya Roadin jalkakäytävät ovat 80-prosenttisesti valmiita, ja niiden on määrä valmistua syyskuun loppuun mennessä.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan viranomaisten mukaan Central Pattaya Roadin jalkakäytävät, joiden korjaaminen viivästyi työvoimapulan ja COVID-19-aikaisten rajoitusten vuoksi, olivat 80-prosenttisesti valmiita.

Pattayan kaupungintalolla tänään 7. syyskuuta järjestettiin kokous, jota johti julkisten töiden ja yleishyödyllisten laitosten komitean puheenjohtaja Passakorn Yusomboon, jossa keskusteltiin Central Pattaya Roadin kävelytiehankkeiden edistymisestä tavallisten jalankulkijoiden useiden valitusten jälkeen.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Suurin osa jalankulkijoista oli tyytymätön projektiin, koska se oli myöhässä alkuperäisestä valmistumispäivästä syyskuusta 2021, Passakron sanoi. Tämä johtui pääasiassa COVID-19:n aiheuttamasta "työvoimapulasta" ja työtä hidastaneista langoista. Pattaya News kertoo, että viime vuoden lähes kahdeksan kuukauden aikana Covid-säännöt estivät lähes kaikki rakennustyöt ja sulkivat työntekijät leireilleen.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Kuitenkin kulkutiet olivat noin 80 % valmiit virkamiehen arvion mukaan. Loput 20 % liittyivät asiointiin tiettyjen tapahtumapaikan omistajien kanssa, jotka Passakornin mukaan saattoivat tunkeutua kulkuväylille, mikä siirsi valmistumisajankohdan syyskuun 2022 loppuun.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.