Justin Bieber ilmoittaa "Justice World Tour" -kiertueen lykkäämisestä, ja Asia Tour jatkuu suunnitellusti hänen järjestäjän mukaan

Thaimaa -

Justin Bieber ilmoitti tiistaina (paikallista aikaa) 6. syyskuuta lykkäävänsä Justice World Touria ja totesi, että hän "keskittyy tekemään terveydestään prioriteettinsa".

Aiemmin tänä vuonna Bieber paljasti kärsineensä Ramsay-Huntin oireyhtymästä, jossa hänen kasvonsa halvaantuivat ja päätti lykätä loppua Pohjois-Amerikan maailmankiertueesta.

Laulaja lepäsi ja jatkoi kiertuetta Euroopassa ja viimeisintä Brasiliassa viime viikonloppuna. Esityksensä jälkeen Rock in Riossa Bieber julkaisi Instagram-tilillään lausunnon, että hän pitää tauon maailmankiertueelta.

Justice World Tour oli aiemmin suunniteltu tällä viikolla Etelä-Amerikassa, jota seurasivat Lähi-itä ja Aasia. Mutta konserttijärjestäjä AEG Presentsin mukaan Aasian-kiertueen päivämäärät jatkuvat suunnitellusti, mukaan lukien Thaimaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.