Matkustaja kuoli, ratsastaja loukkaantui, kun pyöräilijä törmäsi sähköpylvääseen Pattayalla

Pattaya -

Ratsastaja loukkaantui vakavasti, kun hänen matkustajansa kuoli, kun heidän pyöränsä törmäsi otsaa vasten sähköpylvääseen.

Sawang Boriboonin pelastuspalvelut reagoivat kuolemaan johtaneeseen törmäykseen Soi Wat Boonkanchanaramilla Banglamungin Nongpruen osa-alueella kello 1 aamulla tänään, 6. syyskuuta.

Pelastustyöntekijät auttoivat kahta thaimaalaista miestä, Supot Singthuania (42) ja Paitoon Sriprasitia (40). Molemmat uhrit loukkaantuivat vakavasti, kun heidän sininen GPX 200 -pyöränsä törmäsi tien vieressä olevaan sähköpylvääseen.

Kaksi uhria kuljetettiin lähimpään sairaalaan, mutta matkustajana ollut Paitoon kuoli saamiinsa vammoihin. Silminnäkijä Santi Thaiyanusorn kertoi nähneensä näiden kahden matkaavan Jomtien Beachille suurella nopeudella, ennen kuin he epäonnistuivat kaarteessa ja törmäsivät suoraan sähköpylvääseen.

Kuollut matkustaja ja elossa ollut ratsastaja olivat parhaillaan sairaalassa, kun taas Pattayan poliisi ilmoitti tarkastavansa CCTV-kameroita onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.