Opiskelijoiden kerrotaan kilpailevan pyörillä Sri Rachassa, joista yksi kuoli törmättyään sähköpylvääseen

KUVA: ชลบุรี ฮอต รีพอท นิวส์

Sriracha -

Ryhmä yhdeksäsluokkalaisia ​​kilpaili Sri Rachassa, ennen kuin yksi törmäsi sähköpylvääseen ja kuoli paikalla.

Pol. Kapteeni Rachan Chaiphin Nongkhamin poliisiasemalta maanantaina 5. syyskuuta ryntäsi auttamaan vakavasti loukkaantunutta yhdeksäsluokkalaista, joka oli lyönyt päänsä jalkakäytävällä sen jälkeen, kun hänen pyöränsä kaatui ja kaatui Sri Rachassa.

KUVA: ชลบุรี ฮอต รีพอท นิวส์

Onnettomuuspaikka oli Bueng-Pattaya Roadilla Buengin osa-alueella. Pol. Kapteeni Racha saapui näkemään nuoren uhrin (15) makaamassa verilammikossa kadulla hänen surevien vanhempiensa vieressä.

Uhri sai vakavia pää- ja niskavammoja ja menehtyi poliisin mukaan paikan päällä. Hän oli yhdeksäsluokkalainen ja lähti koulun jälkeen klo 9.30 leikkimään ystäviensä kanssa, vanhemmat kertoivat.

KUVA: ชลบุรี ฮอต รีพอท นิวส์

Paikalla odottanut uhrin ystävä myönsi, että he kilpailevat huvin vuoksi vanhempiensa tietämättä. Uhri ajoi erittäin nopeasti ennen kuin menetti hallinnan ja törmäsi sähköpylvääseen, mikä kaatui hänet pyörästään ja laskeutui kävelytielle.

Poistunut yhdeksäsluokkalainen siirrettiin Laem Chabangin sairaalaan ruumiinavaukseen. Vanhemmat sanoivat, etteivät he vieläkään voineet uskoa tapahtunutta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.