Tulvat iskivät tienvarsikauppoihin ja taloihin Sri Rachassa

KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Bowin, Sri Racha -

Voimakkaiden sateiden aiheuttamat tulvat iskivät tienvarsikauppoihin ja taloihin lähellä Bowinin tuoremarkkinoita.

Paikalliset tiedotusvälineet raportoivat rankkasateen, joka osui Chonburiin noin klo 1.30 eilen, elokuun 31. päivänä, erityisesti Sri Rachan Bowinin osa-alueella.

KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Tie nro 331 lähellä Bowinin tuoremarkkinoita joutui tulvimaan, mikä ohjasi polkupyöriä ja pieniä ajoneuvoja muille reiteille. Myös tienvarsikaupat ja -talot kärsivät tiloihin tunkeutuneesta tulvasta, joka vaurioitti laitteita ja huonekaluja.

KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

"Jae Nok", paikallinen, jonka talo sijaitsi tien varrella, sanoi, että vesi oli vaurioittanut hänen kaikkia kolmea tietokonetta ja taloa. Sillä välin alueella klo 2 vieraileva kylänjohtaja Anon Supaporn sanoi, että hän pyytää kaupungin työntekijöitä auttamaan asukkaiden talojen siivoamisessa ja keksimään ratkaisun pian.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.