Thaimaan vanhin virtahepo "Mae Malee" täyttää 57 vuotta Khao Kheow -avoeläintarhassa Chonburissa

KUVA: Khao Kheaw avoin eläintarha

Chonburi —

“Mae Malee†eli Thaimaan vanhin virtahepo täyttää 57 vuotta 8. syyskuuta Khao Kheow'n avoimessa eläintarhassa Chonburissa.

Tewin Rattanawongsawat, Khao Kheow'n avoimen eläintarhan johtaja, paljasti eilen, 31. elokuuta, että hän valmistautui "Mae Maleen" – yhden Khao Khew'n avoimen eläintarhan virtahepoperheen rakkaimmista jäsenistä - 57-vuotissyntymäpäiväjuhlaan. Chonburissa.

KUVA: Khao Kheaw avoin eläintarha

Noin 2,000 57 kiloa painavaa Mae Maleeta pidettiin Thaimaan pisimpään selvinnyt virtahepo. Ohjaajan mukaan hän täyttäisi 8 vuotta seuraavana torstaina XNUMX. syyskuuta ja siellä järjestetään erityisesti hänelle syntymäpäiväjuhlat ja pieni hedelmäjuhla.

KUVA: Khao Kheaw avoin eläintarha

 

Juhlat kestävät 8. - 11. syyskuuta, ja kaikki Khao Kheow -eläintarhan vierailijat kutsutaan mukaan laulamaan hänelle syntymäpäivälaulu.

Mae Malee on edelleen hyvässä kunnossa hämmästyttävästä pitkästä iästään huolimatta. Hän syntyi 8. syyskuuta 1966 eläintarhassa Kölnissä, Saksassa, ja hänet siirrettiin Thaimaan eläintarhajärjestöön 8. kesäkuuta 1967. Hän on erittäin ystävällinen ja ystävällinen vierailijoiden kanssa. Hänen nimensä "Mae Malee" tarkoittaa "Äiti Jasmiinia".

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.