Kuorma-auton kerrotaan tekevän äkillisen U-käännöksen ja loukkaantuneen vakavasti moottoripyöräilijään Sri Rachassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

Kuorma-auton kerrottiin tehneen äkillisen U-käännöksen ja loukkaantuneen vakavasti moottoripyöräilijää Sri Rachassa.

Vakava liikenneonnettomuus polkupyörän ja massiivisen kymmenenpyöräisen kuorma-auton välillä tapahtui lähellä Wat Khao Cheeä Mab Iang – Laem Chabang Roadilla Sri Rachan Nongkhamin osa-alueella tänään 31. elokuuta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sri Rachan pelastuspalvelut saapuivat onnettomuuspaikalle saatuaan ilmoituksen auttamaan loukkaantunutta miespuolista moottoripyöräilijää, joka sai suuren viiltohaavan vasempaan jalkaansa. Hänen rypistynyt Yamaha M Slash -pyöränsä löydettiin lähistöltä, samoin kuin kymmenenpyöräinen kuorma-auto ja kuljettaja Mr. Jirakorn Koanoom-Klang, 31, odottamassa tapaamista poliisin kanssa.

Herra Jirakorn kuitenkin kieltäytyi puhumasta lehdistölle, mutta uhrin tyttöystävä Primyanon Kuesantia, joka ratsasti uhrin kanssa ja sai lieviä vammoja, oli innokas paljastamaan tarinansa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Hänen mukaansa hänen poikaystävänsä oli ylittämässä oikealle kaistalle, kun Jirakornin kuorma-auto teki yhtäkkiä jyrkän U-käännöksen. Primyanon sanoi, että hänen poikaystävänsä ei voinut jarruttaa ajoissa ja törmäsi kuorma-autoon.

Loukkaantunut uhri, jonka nimeä ei paljastettu, joutui sairaalaan läheiseen sairaalaan, kun Sri Rachan poliisi kuulustelee kuorma-auton kuljettajaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.