PÄIVITYS: Kaasuvuodon uskotaan aiheuttaneen massiivisen räjähdyksen Pattayan keskustassa sijaitsevassa ravintolassa

Pattaya -

Pattayan poliisi uskoi kaasuvuodon aiheuttaneen massiivisen räjähdyksen keskeisellä paikalla Pattayalla sijaitsevassa ravintolassa tänään aamunkoitteessa, 30. elokuuta.

Edellinen tarinamme:

Massiivinen räjähdys tuhosi useita thaimaalaisia ​​ravintoloita ja rakennuksia Pattayan keskustassa ja loukkaantui vakavasti yhtä laosilaista työntekijää. Räjähdyksen syytä tutkitaan edelleen.

Nyt meidän päivitykseendate:

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches, Pattayan poliisiaseman poliisipäällikkö Kunlachart Kunlachai ja räjähteiden hävittämisyksikkö (EOD) vierailivat tänään 30. elokuuta Keski-Pattayan räjähdyksissä räjähtäneessä thaimaalaisen ravintolassa tutkiakseen räjähdyksen syytä.

Aluksi EOD-yksikkö tutkisi ravintolan ulkopuolelta ehjinä löydetyt kaksi kaasusäiliötä sekä kaasuputket, jotka yhdistivät säiliöt ravintolan keittiöön. Lehdistöaikaan mennessä yksikkö ei löytänyt räjähdysainetta ravintolasta, mutta räjähdyksen syyksi uskottiin kaasuvuodon poliisipäällikkö Kunlachartin mukaan.

Pattayan pormestari, joka myös kävi tarkastamassa tapahtumapaikkaa henkilökohtaisesti, oli määrännyt rakennuksen väliaikaisesti sulkemaan EOD:n tutkinnan ajaksi. Hän myös ohjasi kaupungin teknikot tutkimaan rakennuksen rakennetta, koska rakennuksen kerrottiin olevan vaarassa romahtaa.

Kaksikymmentä ihmistä ilmoitti vahingoista Poramaselle, joka vakuutti heille, että Pattaya City korvaisi kaikki räjähdyksen aiheuttamat kustannukset. Pormestari epäili myös, että tapahtuma johtui kaasuvuodosta.

Räjähtyneen ravintolan 56-vuotias omistaja Paisan Phongthawornpinyo kertoi johtaneensa ravintolaansa lähes 40 vuotta teini-iästä lähtien ja oli järkyttynyt räjähdyksestä. Omistaja sanoi olevansa epävarma syystä, mutta väitti tarkistaneensa aina kaasusäiliönsä eikä löytänyt mitään vikaa.

Paikalliset asukkaat kertoivat, että mielenterveysongelmista kärsiviä kuljeskelijoita halusi aiheuttaa alueella ongelmia, kuten avata ravintoloiden valoja ja kaasutankkeja. Lehdistön aikaan ei kuitenkaan ole löydetty yhteyttä paikallisten väitteisiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.