Pattayan musiikkifestivaali päättyy, pormestari sanoo, että se oli odotettua menestyneempi, lupaa monia muita viikonlopputapahtumia

Pattaya -

Pattayan musiikkifestivaali päättyi virallisesti viime viikonloppuna ja oli Pattayan pormestarin mukaan monilta osin onnistunut.

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches paljasti Pattayan musiikkifestivaalin virallisen päättymisen jälkeen viime lauantaina 27. elokuuta, että koko elokuun neljä viikonloppua kestänyt festivaali oli Pattaya Citylle suuri menestys monista esteistä huolimatta.

Vaikka joitakin viikonloppuja satoi ja osa Covid-19-säännöistä oli edelleen voimassa nettikritiikistä huolimatta, turistit ja asukkaat tulvivat edelleen festivaaleille nauttimaan konserteista ja markkinoista, mikä lisäsi Pattayan matkailua erityisesti viime viikonloppuna, jolloin kaikki hotellit olivat lähes täynnä, Poramase totesi.

Festivaali onnistui kaupunginjohtajan mukaan myös piristämään taloutta ja tuottamaan lisätuloja paikallisille yrityksille, jotka tulivat myymään tuotteitaan ja palvelujaan torille ilman vuokraa.

Musiikkifestivaali

Poramase lupasi antaa myyjille mahdollisuuden harjoittaa liiketoimintaansa myös tulevissa tapahtumissa, kuten kansainvälisessä ilotulitusnäytöksessä marraskuussa tai Pattaya Festivalilla 16.-17.

"Lunassa on monia urheilukilpailuja, kuten Pattaya Beach Games, olympiapäivä, Bikini Beach -juoksu", Poramase sanoi.

Pormestari on vannonut viikoittaisia ​​tapahtumia houkutellakseen matkailua kaupunkiin, joka on edelleen toipumassa yli kahden vuoden Covid-19-liiketoiminnan rajoitusten, rajojen sulkemisen ja lähes sulkemisten vaikutuksista. Pattayan BKT perustuu lähes kokonaan matkailuun.

Pormestari kuitenkin vetosi joihinkin myyjiin, jotka voisivat hyödyntää tilannetta nostamalla hintoja, koska se vahingoittaisi kaupungin matkailukuvaa. "Meidän on säilytettävä kaupungin maine voittaaksemme vierailijoiden mielikuvat, jotta he palaavat", Poramase sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.