Virusvideo Walking Streetin tappelusta ulkomaalaisen miehen, thaimaalaisen naisen ja useiden thaimaalaisten miesten välillä, joiden väitetään maksamattomasta ruokalaskusta, leviää virukseksi

Pattaya -

Tuntemattoman kansalaisuuden omaava ulkomaalainen tappeli thaimaalaisen naisen ja useiden thaimaalaisten miesten kanssa Walking Streetillä väitetysti kieltäytyessään maksamasta hänen ruokaansa.

Useat sivulliset jakoivat videon konfliktista, ja se levisi sosiaalisessa mediassa tänä aamuna. Videon voi katsoa klikkaamalla tästä, vaikka varoitammekin, että herkät katsojat voivat loukkaantua ja heidän tulee olla varovaisia ​​ennen katsomista.

Pattaya Walking Street joutui sekasortoon tänään 4.30. elokuuta kello 29, kun useat thaimaalaiset miehet näyttivät lyövän ulkomaalaista miestä keskellä katua, kun taas yksi thaimaalainen nainen huusi, ettei ulkomaalainen mies maksanut hänelle ruoasta. hän söi, mahdollisesti som tamin hänen huutamisen mukaan. Ulkomaalainen kaatui yhdessä vaiheessa jalkakäytävälle laajemman kiistan aikana.

Tapahtuman tallensi ohikulkija, jossa oli tuntematon kansalaisuus ja henkilöllisyystodistus, joka seisoi yli 180 cm pituisena riitelemässä thaimaalaisen naisen kanssa. "Syöt minun ruokaani. Se ei ole ilmaista”, nainen huusi miehelle, mutta mies sanoi vain ”Ei, sinä et ymmärrä”, yritti rauhoitella häntä hetken ja yritti sitten kävellä pois ennen kuin suuttui ja korotti ääntään.

Tuntematon nainen haastoi sitten miehen tappeluun ja jatkoi hänen haukkumista, kunnes eräs mustapaidassa pukeutunut thaimaalainen tuli väliin ja potkaisi ulkomaalaista. Laupias samarialainen keskeytti taistelun äkillisesti, mutta nainen ja thaimaalainen mies seurasivat ulkomaalaista aloittaakseen tappelun uudelleen, raporttien mukaan toinen thaimaalainen näytti myös liittyvän taisteluun, vaikka oli epäselvää, miksi.

Kaksi thaimaalaista miestä ja ulkomaalainen alkoivat lyödä ja potkaista toisiaan uudelleen Walking Streetillä useiden katsojien keskellä. Sitten toinen thaimaalainen, joka vaikutti katukauppiaalta, joutui asiaan ja heitti punaisella terästuolilla ulkomaalaista kohti, mikä sai läheisten jalankulkijoiden kauhuhuudot.

Monet laupiaat samarialaiset pysäyttivät tappelun, ja kaikki osapuolet päättivät poistua paikalta. Oli epäselvää, pitikö naisen väite paikkaansa vai ei, mutta monet sekä ulkomaiset että thaimaalaiset turistit olivat varmasti järkyttyneitä tapauksesta, TPN huomautti.

Ulkomaalaisen miehen kansallisuus ja nimi eivät olleet selvät, vaikka järkyttynyt thaimaalainen nainen huusi hänelle kirouksia ja väitti olevansa videolla intialainen.

Videon levittyä sosiaalisessa mediassa Pattayan poliisi oli ilmeisesti tietoinen riidasta, mutta ei tiedetty, aikoivatko he kutsua osapuolet. Tällaiset sosiaaliseen mediaan leviävät tapaukset aiheuttavat tyypillisesti poliisireaktion, TPN-media huomauttaa, koska ne vahingoittavat positiivista matkailukuvaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.