Pattaya isännöi "Sound in the Garden" -pianokonserttia 2. syyskuuta

Pattaya —

Pattaya Sound in the Garden on pianokonsertti, joka pidetään klo Treehouse Garden Cafe ja häät syyskuun 2. päivänä. Konsertti alkaa klo 6.30 ja päättyy halutessasi illalliseen ihanassa kahvilassa.

Konsertin johtaa Moskovan valtion konservatoriosta ja Gnessin-akatemiasta valmistunut Filipp, joka lupaa henkeäsalpaavan uusklassisen esityksen musiikkimestariteoksista kuuluisista elokuvista ja tv-sarjoista, kuten Harry Potter ja Game of Thrones. Tarkista hänen Instagram nähdäkseni hänestä!

Aikataulu:

  • Vieraiden tapaaminen klo 6 – voit nauttia paikallisen puutarhan kauneudesta, ottaa kauniita kuvia ja nauttia lasillisen viiniä välipalojen kanssa.
  • Ohjelma alkaa klo 6, esitys koostuu kahdesta osasta, joissa on lyhyt väliaika.
  • Konsertin päätyttyä voit syödä illallista upeassa kahvilassa*

Yhden hengen lippu maksaa 1,100 1,900 bahtia ilmaisella alkupalalla ja lasillisella viiniä, mutta voit ostaa kaksi lippua vain XNUMX XNUMX bahtilla samoilla lahjoilla.

Paikka: Treehouse Garden Cafe ja häät

Päivämäärä: 2. syyskuuta

Vieraiden kutsu: klo 6

Alkaa: klo 6

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.