Unithai ja CUEL järjestävät hyväntekeväisyyslenkin kerätäkseen rahaa Laem Chabang -sairaalalle Chonburissa

Sattahip -

Unithai- ja CUEL-yhtiöt järjestävät Unithai-CUEL Run for Charity 2022 -tapahtuman Nongnooch Pattaya Gardenissa Thaimaassa 2. lokakuuta 2022 kerätäkseen rahaa Laem Chabang Hospital -sairaalalle.

CUEL Co:n toimitusjohtaja Atthasit Kochaiyapruek ja Laem Chabangin hallinnon apulaisjohtaja Jirasak Jirakulsawat pitivät yhteisen lehdistötilaisuuden eilen 22. elokuuta ilmoittaakseen tulevasta Unithai-CUEL Run for Charity 2022 -kilpailusta.

Atthasitin mukaan tätä tapahtumaa isännöidään toista kertaa, mutta tällä uusimmalla on eri teema nimeltä "Running in the Garden Season 2", koska kilpailu käydään vihertävässä, upeassa Nongnooch Pattaya Gardenissa Thaimaassa.

Atthasit lisäsi myös, että Unithai-CUEL Run for Charity ei ole niin kilpailukykyinen, koska sen ensisijaisena tavoitteena on kerätä varoja lääkinnällisten laitteiden hankintaan Laem Chabang Hospitalille.

Unithai-CUEL Run for Charity on jaettu kolmeen matkaan: 4 kilometriä (450 bahtia), 8 kilometriä (650 bahtia) ja 12 kilometriä (800 bahtia). Jos olet kiinnostunut, voit ilmoittautua etukäteen tästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.