Yksi turisti kuoli ja kolme loukkaantui ammuskelussa kahden lauttavuokraamon välillä Suphan Burissa

KUVA: Thairath

Suphan Buri -

Yksi turisti kuoli välittömästi ja kolme loukkaantui asiakkaiden tappelussa, joka päätyi ammuskeluun kahden lauttavuokraamon välillä Krasiaon padolla Dan Changin alueella Suphan Burin maakunnassa sunnuntaina 21. elokuuta.

Dan Changin poliisiaseman viranomaiset saapuivat paikalle saatuaan ilmoituksen ammuskelusta sunnuntai-iltana. Saapuessaan loukkaantuneet henkilöt toimitettiin jo lähimpään sairaalaan. Poliisi aloitti sitten tutkinnan bambukopissa, jossa uhrien kerrottiin hengattavan ennen tapahtumaa.

Paikallisten todistajien mukaan padolla vieraili viikonloppuna paljon turisteja, minkä vuoksi kaksi paikallista lauttavuokrausyritystä yritti saada eniten asiakkaita. Ennen tapahtumaa välittäjä, joka oli myös toinen vuokraamo, tuli helpottamaan tilannetta.

Pian tämän jälkeen yhden vuokraliikkeen omistajan poika, joka tunnistettiin vain Chakkritiksi, lähestyi toista osapuolta ja alkoi ampua, mikä sai heidät pakenemaan välittömästi kaupasta.

Takaa-ajo ja ampuminen jatkuivat ja valitettavasti ampui 24-vuotiaan thaimaalaisen kotimatkailijan vasempaan rintaan. Kolme loukkaantunutta, mukaan lukien kaksi vuokraliikkeen työntekijää ja yksi turisti, ammuttiin ja kiidätettiin sairaalaan.

Myöhemmin 29-vuotias epäilty ampuja otettiin kiinni ja vietiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Aluksi epäiltiin, että tapahtuman syynä oli yritysongelmia. Kuitenkin kuulustelu suoritettaisiin ennen kuin epäiltyä syytetään jatkokäsittelystä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.