Monen ajoneuvon kolari kuoli 62-vuotiaan miehen Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Ban Bueng, Chonburi -

Kahden lava-auton, sedanin ja moottoripyörän törmäyksessä 62-vuotias moottoripyöräilijä menehtyi yliajoon.

Usean ajoneuvon kolari tapahtui Ban Buengin alueella Chonburissa eilen 19. elokuuta. Neljä ajoneuvoa koostuivat pronssisesta Isuzu-avolava-autosta, valkoisesta Nissan Almera -sedanista, toisesta pronssisesta Isuzu-lava-autosta ja punaisesta Yamaha Fino -pyörästä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Onnettomin uhri oli 62-vuotias mies nimeltä Saen Jiddeengam, joka ajoi moottoripyörällä ja jonka valkoinen Nissan-sedan oli ajanut yli. Songserm Seerathamin pelastustyöntekijät julistivat hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla vapauttaessaan hänen ruumiinsa auton alta.

Thanita Wongta, 35-vuotias Nissan-sedanin kuljettaja, kertoi paikalliselle medialle, että hän ajoi Saenin takana, kun Saen törmäsi pyörällään häntä edeltävään autoon. Hämmästyneenä Thanita kertoi jarruttaneensa sedaaniaan juuri ajoissa ennen kuin ajoi Saenin päälle, joka kaatui, mutta toinen hänen takanaan oleva lava-auto törmäsi häneen ja työnsi sedanin eteenpäin murskaamalla Saenin kuolemaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Ong-art Sataworn, lava-auton kuljettaja, joka törmäsi Nissan-sedaniin takaapäin, kertoi kuljettavansa rekkakuorman vihanneksia ja yritti jo jarruttaa, mutta epäonnistui, koska hänen lastinsa oli liian painava.

Toistaiseksi 62-vuotiaan uhrin ruumis kuljetettiin läheiseen sairaalaan odottamaan omaisiaan, kun poliisi tutkii kaikkia asianosaisia. Saenia lukuun ottamatta kukaan törmäyksessä osallisista ei loukkaantunut.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.