Kuollut mies löydettiin lemmikkikoiran vartioimana Chonburista

KUVA: มุมข่าวพัทยา

Nongpruen alapiiri, Chonburi -

Thaimaan miehen ruumis löydettiin hänen asunnostaan, kun hänen lemmikkikoiransa vartioi häntä tarkasti.

Nongpruen poliisi meni tarkastamaan taloa Pornthep Villagessa 7 Soi Chaiyaphonwithilla Nongpruen osa-alueella Banglamungissa saatuaan ilmoituksen epäillystä ruumiista talossa.

KUVA: มุมข่าวพัทยา

Pornthep Village 7:n asukkaat kertoivat haistavansa hajun leijuvan talon numero 99/5 sisältä. Poliisi ja pelastustyöntekijät mursivat sitten oven ja seurasivat hajua makuuhuoneeseen löytääkseen ihmisen ruumiin makaamassa sängyssä kasvot alaspäin.

Miehen ruumis oli alasti ja sen uskottiin kuolleen noin viikko sitten. Sydäntä särkevästi poliisit löysivät myös pienen lemmikkikoiran, joka istui ruumiin vieressä ja näytti vartioimassa omistajaansa. Koira oli suojeleva ja haukku pelastusryhmille, jotka lopulta onnistuivat siirtämään koiran turvallisesti pois ilman eläimen tai pelastushenkilöstön loukkaantumisia.

KUVA: มุมข่าวพัทยา

Tutkittuaan huoneen poliisi löysi pilleripussin, jonka nimi oli Mr. Somkid Wannasud, 48. Edelleen jäi kuitenkin epäselväksi, kuuluiko ruumis herra Somkidille vai ei. Toistaiseksi ruumis oli Banglamungin sairaalan hoidossa tunnistusprosessia odotettaessa.

Lemmikkikoira on pelastushenkilökunnan mukaan turvassa, vaikka tarkkaa sijaintia ei heti tiedotettu tiedotusvälineille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.