Paikallinen asiakas loukkaantui vakavasti ammuskelussa Ratchaburin viihdekeskuksessa torstaina

Ratchaburi -

Asiakas loukkaantui vakavasti ammuskelun aikana kuuluisalla paikallisella viihdepaikalla Muengin kaupunginosassa Ratchaburissa varhain tänä aamuna, 18. elokuuta.

Muang Ratchaburin poliisiaseman poliisit saapuivat paikalle saatuaan hälytyksen tapauksesta noin kello 2:00. torstaina. Paikalle saapuessa löydettiin kasa verta ja rikotut lasit viinapulloja oli hajallaan lattialle. Yksi loukkaantunut löydettiin ammutuksi, ja hänet kiidätettiin välittömästi Ratchaburin sairaalaan. Myös kolme 9 mm:n pistoolin koteloa löydettiin läheltä tangon sisältä.

Voi olla kuva viidestä ihmisestä ja seisovista ihmisistä

Alustava tutkimus paljasti, että baarissa oli komediaesitys thaimaalaisista kuuluisista koomikoista, Ball Choenyimistä ja Bobbysta 3.50. Esityksen päätyttyä kerrottiin kuitenkin useiden asiakasryhmien välisestä riidasta. Tapauksen aikana kuultiin kolme laukausta, jotka saivat muut asiakkaat pakenemaan paniikkiin.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat myös, että paikkaa on aiemmin tutkittu väitetystä asiakkaan sallimisesta kantaa ampuma-asetta, ja se määrättiin väliaikaisesti suljettavaksi. Tapahtumapaikan kerrottiin kuitenkin rikkoneen poliisin määräyksiä ja jatkanut toimintaansa, joka lopulta päätyi ammuskeluun ja loukkaantumiseen.

Baarin omistaja, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset eivät julkistaneet, ja muut asiakkaat vietiin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten sekä väitetyn ampujan ja tappeluun osallistuneiden löytämiseksi.

Voi olla 1 henkilön kuva sisätiloissa

Kuva: Nation TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.