54-vuotias mies löydettiin kuolleena lammikosta kalastaessaan Chonburista

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Muengin alue, Chonburi -

54-vuotias mies löydettiin kuolleena autiolta lammikolta kalastaessaan Chonburista.

Chonburin poliisiaseman poliisit saivat tänään 18. elokuuta ilmoituksen keski-ikäisestä miehestä, joka hukkui syvään, autioon lampeen Na Pa:n osa-alueella Chonburin Muengin alueella.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Uhri oli 54-vuotias iäkäs isä Kwanjai Kaewyam. Hänet löysi hänen tyttärensä Maneemol Kaewyam, 22, joka lähti kotoa etsimään häntä, kun hän oli ollut kalassa oudon pitkään.

Maneemol kertoi löytäneensä isänsä sandaalit ja hänen ämpärinsä lammikolta, mutta häntä ei löytynyt mistään, joten hän soitti poliisille epäillen, että hänen isänsä olisi voinut hukkua. Upseerit ja sukellusryhmä saapuivat sitten ja sukelsivat lampeen etsimään miestä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Tehtävä kesti lähes viisi tuntia, sillä lampi oli yli 16 kilometriä leveä. Lopulta uhri löydettiin lammen pohjalta. Uhri Kwanjai julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla hukkumisesta.

Viranomaiset uskoivat aluksi, että uhrilla saattoi olla kouristuksia tai hän oli liian uupunut päästäkseen pois vedestä ja hukkui, sillä hän oli kuulemma kokenut uimari ja kalasti syvässä lammessa päivittäin. Hänen ruumiinsa kuljetettiin myöhemmin sairaalaan yksityiskohtaista ruumiinavausta varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.