Äiti soittaa Pattayan viranomaisille pidättämään hänen 35-vuotiaan huumeaddikti poikansa

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

  35-vuotiaan huumeriippuvaisen pojan äiti soitti Pattayan viranomaisille pidättääkseen poikansa ja laittaakseen hänet kuntoutukseen sen jälkeen, kun hänen poikansa oli riehunut ja tuhonnut omaisuutta.

Wisitsak Wongvorachat, Pattayan virkamies Pattayan huumeriippuvuuden hoitoosastolta, ja monet sosiaalityöntekijät menivät taloon Banglamungin Nakluan osa-alueella tänään 18. elokuuta, kun epätoivoinen äiti pyysi heitä pidättämään huumeriippuvaisen poikansa ja laittamaan hänet. kuntoutuksessa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Viranomaiset havaitsivat, että talon ovi repeytyi palasiksi ja useita muita vaurioituneita kiinteistöjä. 35-vuotias Kraisri-poika löydettiin nukkumasta vanhalla patjalla talon tuhoamisen jälkeen, joten viranomaiset ottivat hänet rauhanomaisesti säilöön ja kuljettivat hänet Banglamungin sairaalaan jatkotoimenpiteitä varten.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Äiti Jeam, jonka oikeaa nimeä viranomaiset salasivat, sanoi, että hänen poikansa oli henkisesti epävakaa, koska hän oli kerran riippuvainen huumeista. Poika sai sitten huumekuntoutusta, mutta jätti sen väliin liian kauan, mikä sai hänen oireensa pahentumaan. Äiti lisäsi, että hänen poikansa oli myös aggressiivinen ja yritti kerran lyödä häntä, mutta hän pääsi pakoon.

Äitiä auttamaan tullut Wisitsak sanoi, että hänen poikansa piti vielä käydä läpi lääketieteellisen prosessin selvittääkseen, johtuiko hänen riehumisestaan ​​huumeista vai mielenterveyshäiriöstä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.