Päihtynyt kuljettaja törmäsi ulkomaalaista matkustajaa kuljettavaan taksiin ja hyökkää taksinkuljettajan kimppuun Pattayalla

Pattaya -

Päihtynyt thaimaalainen kuljettaja törmäsi taksiin ja hyökkäsi autonkuljettajan kimppuun Pattayassa ja syytti kuljettajaa punaisen valon ajamisesta.

Pol. Pattayan poliisiaseman majuri Saijai Khamjunla vastasi eilen 17. elokuuta Sukhumvit Roadilla lähellä risteystä Pattayan keskustassa sedanin ja taksin välillä tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen, joka muuttui fyysiseksi kiistaksi.

Noin kello 4 aamulla upseeri Saijai saapui ja löysi rypistyneen valkoisen Toyota Vios -sedanin ja vihreän ja keltaisen taksin Sukhumvit Roadilta. Abhisit Chaleawchalard, 24-vuotias sedanin kuljettaja, joka ei saanut vammoja, odotti onnettomuuspaikalla sekä taksinkuljettaja Suthipong Puttanurak, 67, joka kärsi päävamman.

Suthipongin mukaan Abhisit löi häntä nyrkillä kasvoihin useita kertoja, ja hän sanoi katkaisi punaisen valon ja törmäsi taksiinsa yrittäessään tehdä U-käännön. Kuljettaja jatkoi, että hän pystyi vain vartioimaan kasvojaan eikä taistellut ikänsä vuoksi ennen kuin muut ihmiset tulivat auttamaan häntä.

Lisäksi Suthipong kertoi, että hänellä oli taksissa ulkomaalainen naismatkustaja, joka oli järkyttynyt ja loukkaantunut onnettomuudesta. Hänen henkilöllisyytensä salattiin.

Samaan aikaan Abhisit, joka ajoi valkoista sedania, kertoi aivan toisenlaisen tarinan, kun hän syytti iäkästä autonkuljettajaa punaisen valon katkaisemisesta ja häneen törmäyksestä. Hän kertoi myös, että hänellä oli vaimonsa ja lapsensa sedanissaan, ja kerrottiin, että hän hyökkäsi autonkuljettajan kimppuun äkillisestä impulssista.

Poliisi Suthipong vei Abhisitin Pattayan poliisiasemalle alkoholin hengitystestiin, joka paljasti, että hänen elimistössään oli yli 100 mg alkoholia. Sitten hän pyysi poliisia olemaan nostamatta syytteitä, mutta poliisi kieltäytyi ja vaati ryhtymään oikeustoimiin häntä vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.