Kaksi miestä moottoripyörällä ryöstää 5,000 bahtia huoltoasemalta Chonburissa

KUVA: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Ban Bueng, Chonburi -

Kaksi moottoripyörällä kypärää pukeutunutta miestä ryösti 5,000 XNUMX bahtia huoltoasemalta Chonburissa ja pakeni.

Pol. Everstiluutnantti Ekachai Pakwat, Ban Buengin poliisiaseman päätutkija, sai ilmoituksen ryöstöstä huoltoasemalla tänään 17. elokuuta.

KUVA: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Upseeri saapui huoltoasemalle Ban Buengin osa-alueella Chonburissa noin kello 5.30 ja tiedusteli burmalaiselta pumpunhoitajalta tapauksesta. Hänen mukaansa hänen viereensä ajautui kaksi mustapukuista miestä, joilla oli koko kasvot peittävä kypärä pyörällä. Sitten selässä oleva mies nousi alas ja pakotti hänet avaamaan kassan raahaamalla häntä paidasta.

KUVA: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Onneksi tuntematon hoitaja kertoi voivansa irtautua epäillyn otteesta ja juosta karkuun, mutta kaksi epäiltyä saattoi silti ottaa 5,000-6,000 bahtia rahaa ja paeta. Päivystäjä kertoi upseeri Ekachaille olevansa erittäin onnekas, koska epäillyillä ei näyttänyt olevan asetta.

Päätutkija sanoi jäljittävänsä epäillyt heidän moottoripyörästään, koska se tallensi turvakameran, ja toivoi, että tapaus saataisiin pian päätökseen.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.