Pattaya City Eight Schoolin päiväkodin luokkahuoneessa syttyy tulipalo, kukaan ei loukkaantunut

Pattaya -

Oikosulun aiheuttama tulipalo syttyi päiväkodin luokassa Pattaya City Eight Schoolissa, mutta kaikki 108 oppilasta olivat turvassa eivätkä loukkaantuneet.

Pattayan apulaispormestari Thitiphan Petchtrakul ja Pattayan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Banlue Kullawanich ryntäsivät Pattayan kahdeksan kouluun South Pattaya Roadilla Banglamungin Nongpruen osa-alueella tänään 16. elokuuta saatuaan raportin, jonka mukaan päiväkodin luokkahuoneessa oli syttynyt tulipalo. .

Luokkahuone oli ensimmäisessä kerroksessa ja siellä oli yleensä 4-6-vuotiaita lastentarhan oppilaita. Opettajat ja vahtimestarit sammuttivat palon, kun taas kaikki oppilaat oli evakuoitu turvallisesti toisesta ja kolmannesta kerroksesta.

Opettajan Phuttawan Pholsanongin mukaan kouluun tuli tänään 108 oppilasta, ja 20 oppilasta käytti luokkahuonetta, joka syttyi liekkeihin. Klo 10 kaikki oppilaat pitivät onneksi lounastauon huoneen ulkopuolella, kun tulipalo syttyi ja tuhosi monia koulutarvikkeita.

Onnettomuuden todistaja Phuttawan kertoi nähneensä tulen syttyvän jääkaapista ennen kuin se levisi muihin laitteisiin. Pattayan poliisin kerrotaan epäilevän, että tulipalo voisi johtua oikosulusta. Virkamiehet kutsuivat myös apulaisrehtorin ja luokanopettajan tiedusteluihin.

Aluksi apulaispormestari Thitiphan kielsi opettajia ja oppilaita käyttämästä rakennusta, kunnes poliisi tutkii tämän pelottavan tapahtuman syyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.