Pattaya isännöi olympiapäivän urheilutapahtumaa 10. syyskuuta

Chonburi -

Pattayan pormestari Poramese Ngampiches piti lehdistötilaisuuden kertoakseen tulevasta olympiapäivän urheilutapahtumasta, joka järjestetään Pattayan keskustassa 10. syyskuuta.

Thaimaan kansallinen olympiakomitea on määrännyt Pattaya Cityn isännöimään vuoden 2022 olympiapäivän urheilutapahtumaa 10. syyskuuta. Poramesen mukaan tapahtumassa nähdään erilaisia ​​urheilulajeja, kuten juoksua, kilpakävelyä, vesihiihtoa, nyrkkeilyä, purjelautailua jne.

Luvassa on myös minikonsertti, jossa edistetään ja koulutetaan ihmisiä ympäristönsuojelusta. Pääohjaajina toimivat kaksi kuuluisaa laulajaa "Tono" ja "Nicha". Poramese rohkaisi myös kaikkia tähän tapahtumaan osallistuvia ottamaan mukaan oman vesipullonsa tai auttamaan juoksureitin varrella roskien keräämisessä jätteen vähentämiseksi.

Muistutuksena, olympiapäivän urheilutapahtuma järjestetään Keski-Pattayalla 10. syyskuuta. Niille, jotka haluavat säästää ympäristöä, ota rohkeasti yhteyttä Thaimaan olympiapäivä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.