Pattayan provinssin tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen "Mountain B" -yökerhon "omistajan" isälle, jossa kuolemaan johtanut tulipalo tappoi 19 ihmistä. Tutkimukset osoittavat hänen olevan todellinen omistaja.

Chonburi -

27-vuotiaan "Mountain B" -omistajan isä oli etsintäkuulutettu Pattayan provinssin oikeuteen sen jälkeen, kun tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen maanantaina 15. elokuuta, koska he uskovat hänen olleen baarin todellinen omistaja.

55-vuotiasta isää, joka tunnettiin nimellä Somyot Panprasong, syytetään nyt vakavan kuoleman ja vammojen aiheuttamisesta muille huolimattomuuden vuoksi ja viihdepaikan luvattomasta toiminnasta.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat myös, että tuomioistuin oli tutkimuksensa perusteella vakuuttunut siitä, että Somyot oli räjähdyksen jälkeen tuleen syttyneen paikan todellinen omistaja, joka tappoi 19 ihmistä, mutta käytti liiketoiminnassa poikansa nimeä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.