Pattaya Music Festivalin toinen viikko päättyy

Jomtien Beach, Pattaya -

Pattayan musiikkifestivaalin toisella viikolla Jomtien Beachillä oli yhä enemmän yleisöä.

Pattayan musiikkifestivaali päättyi eilen ja päätti viikon kaksi neljästä viikosta. Eilen festivaali kuitenkin pystyi säilyttämään suosion niin thaimaalaisten kuin kansainvälisten turistien keskuudessa, jotka ryntäsivät Jomtien Beachille, jättäen vain vähän tilaa kävellä.

Huolimatta pakollisista istumapaikoista osana Covid-19-säännöksiä, konserttialue oli täynnä eikä siellä juuri ollut vapaita tuoleja. Pattayan viranomaisten mukaan turistit olivat myös enimmäkseen tyytyväisiä, samoin kuin paikalliset myyjät, jotka sanoivat, että heidän tulonsa kaksinkertaistuivat tämän festivaalin myötä.

Muistutuksena, Pattaya Music Festival järjestetään jälleen ensi viikolla Pattaya Beachillä klo 5 lähellä Central Festivalia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.