Mountain B -klubin tulipalon kuolonuhrien määrä nousi 18:aan 17-vuotiaan tytön eilen kuollessa

Sattahip —

Mountain B -klubin tulipalon kuolonuhrien määrä nousi 18:aan, kun 17-vuotias tyttö menehtyi sairaalassa eilen 12. elokuuta.

Viranomaiset vahvistivat eilen, että 17-vuotias "Mind"-niminen tyttö kuoli rauhallisesti Thammasatin yliopistollisessa sairaalassa Pathum Thanin maakunnassa noin kello 10.14 12. elokuuta, jolloin Mountain B -klubin tulipalossa kuoli 18 ihmistä.

Ms Sawarot Wongsuk, 27-vuotias Mindin sisar, kertoi medialle, että hänen nuorempi sisarensa oli siirretty Queen Sirikit Naval Hospitalista Sattahipin alueella Thammasat University Hospitaliin vakavien vammojensa vuoksi. Sisaren mukaan uhrin oikea jalka jouduttiin amputoimaan veritulehduksen vuoksi, mutta sekään ei lopulta voinut pelastaa häntä.

Sawarot sanoi, että Mind joutui väliaikaisesti keskeyttämään koulun auttaakseen äitiään elättämän. Hän meni Mountain B -klubille kahden ystävänsä kanssa, joista toinen kuoli 18-vuotiaana tulipalossa ja toinen, joka pääsi pakoon. Hänen hautajaiset pidettäisiin Wat Rangsi Sunthon KM 5:ssä Sattahipissa, hänen sisarensa sanoi.

Mind on Mountain B -klubin tulipalon 18. kuolemantapaus a Merivoimien upseeri joka kuoli 10. elokuuta uhrattuaan henkensä pelastaakseen muita.

Pattaya News totesi, että Thaimaan laillinen ikä päästä klubeihin on 20 vuotta. Mountain B -seuran omistaja myönsi äskettäin, ettei hänellä ollut aavistustakaan siitä, kuinka alaikäiset voivat luisua sisään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.