Hyvää äitienpäivää ja hyvää syntymäpäivää Queen Motherille Pattaya Newsista/TPN Nationalista

Kansallinen -

Thaimaassa äitienpäivää vietetään vuosittain 12. elokuuta hänen majesteettinsa kuningatar Sirikitin, kaikkien thaimaalaisten äidin, syntymäpäivän muistoksi.

12. elokuuta 1932 syntynyt äiti Rajawongse (MR) Sirikit Kitiyakara oli prinssi Nakhatra Mongkol Kitiyakaran ja äidin Luang Bua Snidwongsen vanhin tytär. Tänä vuonna hän täyttää 90 vuotta.

Thaimaassa äitienpäivän kunniaksi thaimaalaiset pukeutuvat siniseen, Queen Mother's -väriin. Julkiset paikat ja valtion virastot koristavat paikkansa kansallisilla lipuilla, Kuningataräidin henkilökohtaisella lipulla ja Kuningataräidin muotokuvalla.

Valtion virkamiesten järjestämä almujen antoseremonia järjestetään aamulla, jota seuraa kynttilänsytytys ja ilotulitus valtakunnallisesti.

Perheissä lapset tarjosivat perinteisesti äideilleen jasmiinin kukkia, jotka symboloivat äitiyttä ja ehdotonta rakkautta. Useimmat koulut isännöivät äitienpäiväseremonian oppilailleen kunnioittaakseen ja kiittääkseen rakkaita äitejään.

Äitienpäivä on myös perheen yhdistämisen aikaa, sillä monet thaimaalaiset perheet kokoontuvat ja vievät äitinsä päivälliselle sekä tapaamaan ja nauttimaan yhteisestä ajasta.

Eläköön kuningatar äiti ja hyvää äitienpäivää Pattaya News/TPN News -palvelun henkilökunnalta!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.