Thaimaan perustuslain suojeluyhdistys haluaa korruption vastaisen komission täydellisen tutkinnan kaikista Mountain B -yökerhoa valvovista virkamiehistä

KUVA: Matichon

Chonburi -

Thaimaan perustuslain suojeluyhdistyksen pääsihteeri Srisuwan Chanya kehotti kansallista korruptionvastaista komissiota (NACC) nostamaan vakavat oikeussyytteet sisäministeriä, Chonburin kuvernööriä ja kahdeksaa paikallista poliisia vastaan ​​tehtäviensä laiminlyönnistä ja järjestön toiminnan laiminlyönnistä. alipätevä "Mountain B" -viihdepaikka.

Srisuwan saapui maanantaina 8. elokuuta NACC:hen tekemään valituksen kolmea virkamiesryhmää vastaan, koska he laiminlyöivät tapahtumapaikan avaamisen, kunnes se aiheutti palovahinkoja, tappoi viisitoista ihmistä ja loukkaantui monia muita.

Hän kertoi Associated Pressille, että vaikka "Mountain B" -omistaja pidätettiin ja odotti Pattayan provinssin tuomioistuimen syytteeseenpanoa, yleisö esitti edelleen useita kysymyksiä ja valituksia, kuten miksi tapahtumapaikan sallittiin avautua kielletylle alueelle? Vaikka tapahtumapaikka oli hakenut toimilupaa, miksi paikkaa voisi harjoittaa, vaikka sen ei lain mukaan pitäisi olla?; ja jos Plu Ta Luangin poliisiasema syytti tapahtumapaikkaa aiemmin häiriöstä 16. heinäkuuta, miksi viranomaiset eivät ole suorittaneet tutkintaa tapahtumapaikkaa vastaan ​​sen jälkeen, koska se sijaitsi kielletyllä alueella? jne.

KUVA: CH8

Pääsihteeri jatkoi, että Entertainment Place Act -lain BE 2509 mukaan sisäministeri kenraali Anupong Paochinda ja maakunnan kuvernööri, tässä tapauksessa Pakathorn Tienchai, määrättiin lainvalvontaviranomaisiksi. Hallintopoliisiosastolle määrättiin myös tiukasti vastuualueidensa valvonta. Tällainen traaginen onnettomuus kuitenkin tapahtui ja siitä tuli suuri menetys kaikille.

”Sisäministerin, Chonburin kuvernöörin ja alueesta vastaavan poliisin on otettava vastuu tässä tapauksessa yhdessä, tämä ei ole yksinomaan tapahtumapaikan omistajan vika. Kurinpitoseuraamukset ja henkilöstön siirtäminen eivät riitä. Siksi Thaimaan perustuslain suojeluyhdistyksen on tultava ja kehotettava NACC:tä tutkimaan ja asettamaan syytteeseen kaikki asiaan liittyvät, Srisuwan päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.