Pattayan poliisi tarkastaa yöelämän paikkoja Mountain B -palon jälkeen, vannoi turvallisuutta ja sulkemisaikoja

Pattaya -

  Pattayan poliisi tarkasti Walking Streetin ja Pattaya Third Roadin suuria, tungosta yöelämän paikkoja viime yönä 5. elokuuta Mountain B -palon jälkeen, joka tappoi 14 ihmistä ja loukkaantui kymmeniä.

Tarkastus tehtiin eilen kello 10, ja sitä johti Paradee Phuaksopha, Banglamungin vanhempi pysyvä sihteeri, joka marssi Walking Streetiä ja Pattaya Third Roadia pitkin poliisijoukkojen mukana.

Eilen neljä kohdepubia olivat Skyfall Agogo, 808 Pub, JP Republic Walking Streetillä ja FIN Third Roadilla, koska nämä paikat olivat viranomaisten mukaan suuria ja yleensä tungosta.

"Kehotamme tapahtumapaikan pitäjiä priorisoimaan turvatoimet, erityisesti tulipalon sattuessa. Jokaisessa tapahtumapaikassa on oltava riittävästi sammuttimia, palouloskäyntejä, CCTV-kameroita ja valaistuja kylttejä, jotka osoittavat uloskäyntiin", sanoi Paradee, Banglamungin pysyvä pysyvä sihteeri.

Hänen mukaansa vikoja löytyi, kuten rikkinäiset sammuttimet, jotka operaattorit lupasivat vaihtaa välittömästi. Tapahtumapaikan toimiluvan osalta Paradee sanoi, että jokaisella tapahtumapaikalla on oltava sellainen ja että se tutkitaan perusteellisesti, kun on vuosittaisen uusimisen aika.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.