Soi Dog Foundation vaatii Aasian koiranlihakaupan lopettamista

Soi Dog Foundation on käynnistänyt uudelleen uusimman kampanjansa koiran- ja kissanlihakaupan lopettamiseksi Aasiassa sen jälkeen, kun Covid-19-pandemia esti edistymistä vuosina 2020 ja 2021.

Koska monet pandemiarajoitukset on nyt poistettu, Soi Dog taistelee jälleen tämän kauhistuttavan kaupan kanssa koko alueella. "Last Country on Earth" -kampanja on luotu painostamaan kaikkia Aasian maita lopettamaan koiran- ja kissanlihakaupan. Tämä uusi askel merkitsee säätiön tehokasta paluuta toimintaan kahden vuoden pandemian aiheuttamien esteiden jälkeen.

Soi Dog on taistellut Aasian koira- ja kissanlihakauppaa vastaan ​​yli vuosikymmenen ajan. Epäinhimillinen kauppa Thaimaassa tukahdutettiin useiden hallitusten ja yksityisten järjestöjen avulla vuonna 2014, samana vuonna, kun säätiö vaikutti auttamaan Thaimaan ensimmäisen eläinsuojelulain laatimisessa.

Vuosina 2011–2014 tuhansia koiria pelastettiin, ja lähes 800 kuntoutettiin ja kotiutettiin uudelleen maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien Soi Dog on kohdistanut kohteen lähimaihin, painostaen viranomaisia ​​tekemään muutoksia lainsäädäntöön ja tehnyt yhteistyötä aktiivisten paikallisten eläinpelastusryhmien, kuten ARC (Animal Rescue Cambodia) ja ARK119 (Animal Rescue Korea 119), kanssa auttaakseen lopettamaan barbaarinen käytäntö. Yhteistyössä ARK 119:n kanssa he ovat onnistuneet sulkemaan Etelä-Koreassa 13 maatilaa ja kolme teurastamoa, ja osa pelastetuista koirista on jo löytänyt uuden kodin ulkomailta aiemmin tänä vuonna.

Säätiö keskittyy myös Vietnamiin, maahan, jossa koiran- ja kissanlihaa kulutetaan eniten Aasiassa. Vietnamissa paikan päällä kerättyjen Soi Dogin tietojen mukaan pelkästään Hanoissa on 700 koiranliharavintolaa. Kysynnän tyydyttämiseksi kulkukoirat ja omistetut lemmikkieläimet siepataan, kuljetetaan ja teurastetaan sitten epäinhimillisimmällä mahdollisella tavalla.

Etelä-Koreassa, Kambodžassa ja Vietnamissa tekemänsä työnsä lisäksi Soi Dog on nyt osana säätiön käynnistämistä kaupan torjuntaan sisällyttänyt projektin Filippiineillä, jossa arviolta 200,000 XNUMX koiraa jää kiinni laittomaan kauppaan. vuosi. Säätiö on tehnyt yhteistyötä Manilassa sijaitsevan Animal Kingdom Foundationin (AKF) kanssa torjuakseen koiranlihakauppaa maassa, jossa on jo olemassa lakeja koirien tappamisen ja kulutuksen kieltämiseksi.

AKF on Filippiinien kansallisen poliisin ja muiden kansallisten virastojen kumppani, jotka on palkattu valvomaan eläinrääkkäystä ja erityisesti koiranlihakauppaa koskevia lakeja. Pääpaino on laittomien tilojen ratsioiden tekemisessä, teuraskuljetettujen koirien pysäyttämisessä ja tekijöiden tuomitsemisessa. Laiton kauppa Filippiineillä jatkuu maan alla, erityisesti Baguion kaupungissa pohjoisella Luzonin saarella ja maan eteläosassa Mindanaon saarella.

Last Country on Earth -kampanja on suunnattu koiranlihakauppaan kaikkialla Aasiassa, ja siinä otetaan huomioon kaupan vaihtelut ja korostetaan erilaisia ​​lähestymistapoja, joita tarvitaan saman tavoitteen saavuttamiseksi kaikissa maissa, joissa se on yleistä. Aloite kattaa paljon, verkkokampanjasta, jolla osoitetaan, kuinka julmaa koiranlihakauppa on, katutason kampanjaan useiden riippumattomien ryhmien kanssa raivotaudin etsimiseksi ja koiranliharavintoloiden, teurastamojen ja muiden pienten sulkemiseksi. liittyviä yrityksiä.

Lain täytäntöönpano on yhtä tärkeää kuin kaupan kieltäminen. John Dalley, Soi Dog Foundationin perustaja, sanoo: "Suunnitelmiimme kuuluu paitsi se, että maat kieltävät kaupan, myös varmistamme, että lakeja noudatetaan - aivan kuten teimme Thaimaassa."

Maksimoidakseen suuren mittakaavan vaikutuksen Soi Dog ja sen liittolaiset neuvottelevat kansallisten johtajien kanssa merkittävästä lainuudistuksesta, kuten Vietnamin terveysministeriön kanssa, jotta koiran ja kissan lihan kulutus on terveysuhka, mukaan lukien raivotauti ja mahdollinen. Tulevaisuuden zoonoosi, joka on tuotava esiin maan kansanterveyden parantamiseksi.

Soi Dog tekee kaikkensa kansainvälisen allianssin kanssa lisätäkseen tietoisuutta kampanjasta näissä maissa; Muuten he ovat vaarassa tulla ikuisesti tunnetuiksi "viimeiseksi maaksi maan päällä", joka syö edelleen ihmisen parhaan ystävän.

 

Allekirjoita Filippiinien vetoomuskirje 

Voit auttaa allekirjoittamalla Soi Dogin Filippiinien hallitukselle osoitetun kirjeen, jossa heitä kehotetaan tukahduttamaan ja lopettamaan tämä barbaarinen laiton kauppa lopullisesti.

Nykyinen kielto on suuri edistysaskel, mutta se ei riitä. Lait on pantava täytäntöön. Tuhansia koiria kidutetaan ja tapetaan edelleen joka vuosi tässä kauheassa maanalaisessa teollisuudessa.

Tuellasi Soi Dog voi kehottaa hallitusta ryhtymään päättäväisiin toimiin ja määräämään kovempia rangaistuksia lakia rikkoville.

Mitä enemmän sosiaalista ja poliittista painetta koiranlihakauppiaisiin voidaan kohdistaa, sitä enemmän koiria säästyy, ja miksi nimesi kirjeessä todella auttaa.

Äänessäsi on suuri voima. Allekirjoita Soi Dogin kirje Filippiinien hallitukselle: https://support.soidog.org/content/help-shut-untuva-koira-liha-kauppa  

 

Lisätietoja pyrkimyksistä lopettaa kauppa jokaisessa maapallon maassa on osoitteessa www.soidog.org

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/