Pattaya lähettää 273 virkamiestä helpottamaan liikennettä Pattaya Music Festivalin aikana

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

  Pattayan kaupungin viranomaiset suunnittelevat lähettävänsä 273 virkamiestä helpottamaan liikennettä Pattaya Music Festival 2022 -festivaalin aikana, joka alkaa ensimmäisen kierroksensa 5. ja 6. elokuuta.

Valtuuston kokous pidettiin eilen 1. elokuuta Pattayan kaupungintalolla valmistellakseen turvatoimia uhkaavia tilanteita varten. “Pattayan musiikkifestivaali 2022”, joka tapahtuu pian 5. ja 6. elokuuta klo

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Raporttien mukaan Pattayan apulaispormestari Thithiphan Petchtrakulin johtamassa kokouksessa 273 virkamiestä, mukaan lukien poliisit, turistipoliisit, vapaaehtoiset ja pelastustyöntekijät, lähetettiin paikalle varmistamaan kiinteistöjen ja festivaaleille saapuneiden osallistujien turvallisuus ja helpottamaan liikennettä. Klo 4–1 tie Dolphinin liikenneympyrästä Wat Chaimongkolin risteykseen ja Central Pattaya Roadilta Nipa Lodgen risteykseen olisi suljettu.

Meneillään olevasta Covid-19-pandemiasta johtuen ihmisten, jotka haluavat mennä konserttilava-alueille, on noudatettava Covid-19-määräyksiä joko valitsemalla ATK-testin tulos 72 tunnin sisällä tai rokotustodistus. Osallistujien tulee myös istua niille varatuilla paikoilla ylläpitääkseen asianmukaista sosiaalista etäisyyttä.

Lopuksi kaikki autot ja moottoripyörät voitiin pysäköidä Tesco Lotus -myymälään Pohjois-Pattayalla, Terminal 21 -ostoskeskuksessa, Mike-ostoskeskuksessa, Royal Garden Plazassa, Pattaya City 8 Schoolissa, Wat Chaimongkolissa ja Central Festival Pattaya Beachissä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.