Anna Sueangam-iam kruunattiin Miss Universe Thailand 2022 -tapahtuma Bangkokissa viikonloppuna

Bangkok -

Anna Sueangam-iam, 23, kruunattiin Miss Universe Thailand 2022 -kilpailuun, joka järjestettiin Iconsiam-ostoskeskusten True Icon Hallissa lauantai-iltana 30. heinäkuuta.

Anna, joka tunnettiin virallisesti myös Channel 8:n näyttelijänä, edustaa myös Thaimaata Miss Universe 2022 -tapahtumassa San Joséssa, Costa Ricassa.

Miss Thailand Universe -show alkoi 29 kilpailulla, jotka esittelivät kaunottarensa lavalla. Vain viisi kaunottarea valittiin finaaliin.

Anna voitti kruunun kysymysosion jälkeen, jota seurasi Nicolene Limsnukan ensimmäisenä kakkosena, Kanyalak Nookaew toisena, Suchata Chuangsri kolmannena ja Renita Veronica Pagano neljäntenä.

Voi olla 1 henkilön kuva sisätiloissa

Kysymysosion viimeisellä kierroksella Annalta kysyttiin, onko hänellä vain yksi mahdollisuus lahjoittaa paremmalle yhteisölle, mitä hän valitsisi tukea kansanterveyden, koulutuksen tai ympäristön välillä ja miksi.

Anna valitsi "Koulutus" perustellen, että koulutus on kaikkien lähteiden perusta. Hän sanoi: "Onpa kyse ympäristöstä, kansanterveydestä tai mistä tahansa muusta, ne kaikki alkavat koulutuksesta. Siksi toivoisin kaikkien asiaan liittyvien osastojen kiinnittävän enemmän huomiota koulutukseen. Koska uskon, että koulutus kehittää maata ja jokaisen lapsen tietoa. Kiitos."

Anna, etunimestä huolimatta, on sataprosenttisesti thaimaalainen, eikä hänelle ole vaikeaa kasvatusta. Hänen molemmat vanhempansa olivat roskankeräilijöitä Bangkokissa, ja Annaa kiusasivat luokkatoverit, jotka kutsuivat häntä "Miss Garbageksi".

Mikä käänne hänellä on ollut.

Kuva: Miss Universe Thailand

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.