PÄIVITYS: Harley Davidson Pattaya -liikkeen ampumisesta epäilty australialainen pidätettiin

Pattaya -

Australialainen epäilty Harley Davidson Pattaya -liikkeen ammuskelusta aiemmin tänä vuonna pidätettiin äskettäin, kun hän yritti hypätä rajalle Sa Kaeon maakunnassa. Toistaiseksi kaksi epäiltyä on pidätetty, kun taas kaksi muuta ovat edelleen vapaana.

Ensinnäkin aikaisemmat tarinamme:

Poliisi jahtaa neljää epäiltyä, joiden väitetään avanneen tulen yli 10 laukauksella Harley-Davidson Pattaya -moottoripyöräliikkeessä ennen kuin kiihtyivät moottoripyörillä.

Nyt päivitettyyn tarinaamme:

Pol. Eversti Damrong Iampairote, Nongpruen poliisiaseman poliisipäällikkö, paljasti eilen, 29. heinäkuuta, että Anthony George Leoga, yksi neljästä pakolaisista, joiden väitettiin osallistuneen Harley Davidson Pattaya -liikkeen ampumiseen huhtikuussa, pidätettiin ja on tällä hetkellä pidätettynä murhan yrityksestä. ampuma-aseen laiton hallussapito, ampuma-aseen kantaminen julkisella paikalla ja tunkeutuminen.

Upseeri Damrongin mukaan Anthony, 61-vuotias australialainen mies, epäilty, yhdessä kolmen muun epäillyn kanssa pommittivat Pattayalaista AAS Harley-Davidsonia laukauksilla keskellä yötä 19. huhtikuuta liikekonfliktin vuoksi, jonka väitettiin liittyvän "helveteihin". Angels” pyöräilijäryhmä ja pakenivat.

Tutkinnan jälkeen poliisi antoi pidätysmääräyksen neljälle epäillylle, mukaan lukien Anthony George Leorga, 61, australialainen, Joshua George Hurley, 35, britti, Steven Zatchus, 48, kanadalainen, ja Axel Goddeeris, 37, belgialainen.

Anthony otettiin tiettävästi kiinni yrittäessään hypätä rajaa Sa Kaeon maakunnassa 28. heinäkuuta. Mutta hän oli itse asiassa toinen pidätetty epäilty, sillä brittiläinen Joshua George Hurley oli ensimmäinen, joka pidätettiin Koh Changissa Tratin maakunnassa 5. toukokuuta.

Tämä jättää vain kaksi pakolaista, mukaan lukien kanadalainen Steven Zatchus ja belgialainen Axel Goddeeris. Poliisipäällikkö Damrong totesi, että Nongpruen poliisi ei ole koskaan lopettanut jäljellä olevien epäiltyjen intensiivistä etsintää, ja kehotti niitä, joilla on hyödyllistä tietoa, ottamaan yhteyttä numeroon 038-197007 auttaakseen tutkinnassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.