Neljä kuparivarkaita pidätettiin, ja neljä pakeni katkaiseessaan viestintäjohtoja Sri Rachassa

Sriracha -

Neljä sarjakuparivarkaat pakeni, kun taas neljä pidätettiin käsin katkaiseessaan viestintäjohtoja Sri Rachassa.

Pol. Kapteeni Somporn Triphong Sri Rachan poliisiasemalta yhdessä muiden partiopoliisin kanssa kaatoi kuparivarkaiden jengin eilen, heinäkuun 29. päivänä, ja pidätti neljä epäiltyä suoraan tikkailta, joita he käyttivät päästäkseen johtoihin. Muut neljä maassa ollutta epäiltyä pääsivät kuitenkin pakoon ja pysyivät edelleen vapaana, poliisi kertoi.

Poliisi takavarikoi suuria kasoja tietoliikennejohtoja, jotka löytyivät epäiltyjen valkoisen Toyota-lava-auton sängystä ja joiden kerrotaan olevan National Telecommunication PLC:n omaisuutta. Tämän jengin aiheuttama kokonaisvahinko oli upseerin mukaan 100,000 XNUMX bahtia.

Tämä kuparivarkaiden jengi teeskenteli johtojen parissa työskentelevänsä valtion sähköasentajia, mikä ei herättänyt ohikulkijassa epäilyksiä. Lisäksi kenelläkään pidätetyistä ei ollut mukanaan henkilötodistusta, joten heidän henkilöllisyytensä eivät olleet lehdistöhetkellä tiedossa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.