Humala venäläisturisti Pattayalla murtautuu gogon lasiovesta, hyökkäsi vartijan kimppuun, koska ei pystynyt maksamaan juomia

KUVA: รักสยาม นิวส์

Pattaya -

Humalaisen venäläisen miehen kerrottiin murtaneen Pattayan Walking Streetin viihdepaikan lasioven läpi, kun hän ei kyennyt maksamaan juomistaan. Miehen epäillään löi myös takaa-ajoa olevaa vartijaa kasvoihin.

Pattayan poliisi ryntäsi yöelämän paikkaan Dollsiin Pattayan Walking Streetillä perjantaina 2. heinäkuuta kello 30 saatuaan ilmoituksen, jonka mukaan päihtynyt turisti oli juossut lasiovesta ja saanut useita haavoja kiistettyä henkilökunnan kanssa. jäsen.

KUVA: รักสยาม นิวส์

Venäläisen miehen todettiin olevan päihtynyt, ranteet ja vasen käsi oli loukkaantunut. Hän kertoi Pattayan kunnallisille virkamiehille, jotka tulivat hänen avukseen, että hänen nimensä oli Viago, 25, ilmoittamatta sukunimeään välittömästi.

Hän kertoi yrittäneen sovitella kiistaa tapahtumapaikan omistajan kanssa, joka oli rikkonut heidän lasiovensa, johon hän oli törmännyt aiemmin, ja myös vartijan kanssa, jota hän oli lyönyt naamaan tämän jälkeen juoksemisesta. Molemmat olivat kuitenkin vakuuttuneita siitä, että miehen oli neuvoteltava Pattayan poliisiasemalla, ja kieltäytyivät Viagon alkuperäisestä tarjouksesta.

KUVA: รักสยาม นิวส์

Loukkaantunut vartija ”Noi”, 58, väitti Pattayan poliisille, että venäläinen mies Viago meni tapahtumapaikalle ja tilasi useita alkoholijuomia. Viago päihtyi ja pyysi laskuaan, joka oli 900 bahtia. "Hän nosti rahansa, mutta ne olivat enimmäkseen 20 bahtia, yhteensä vain 500 bahtia, joten henkilökunta pyysi häntä maksamaan loput 400 bahtia." Noi totesi.

Mutta yhtäkkiä Viago väitti työntäneen henkilökunnan pois, ryntäsi uloskäynnille ja astui ovesta kadulle. "Hän löi minua nyrkillä kasvoihin ja mursi huuleni, kun yritin ajaa häntä takaa", Noi kertoi Pattayan poliisille.

Lehdistöaikaan mennessä oli epäselvää, miten neuvottelut olivat sujuneet, eikä venäläinen myöskään antanut selvennyksiä toimistaan. Tapahtumapaikan omistajat aikoivat hakea täydellistä korvausta omaisuudelleen ja vartijalleen aiheutuneista fyysisistä vahingoista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.