Pattaya Business and Tourism Association pyytää Pattayan kaupungintaloa alentamaan liikemiesten veroja vakavien häiriöiden vuoksi yli kaksi vuotta

KUVA: MGR Online

Pattaya -

  Pattaya Business and Tourism Association (PBTA) pyysi kaupungintalon virkamiehiä alentamaan veroja kamppailtuaan vakavien häiriöiden kanssa, jotka johtuvat matkailusta, joka ei edelleenkään pystynyt toipumaan täysin yli kaksi vuotta kestäneiden merkittävien liikehäiriöiden jälkeen Covid-19-pandemian vuoksi.

PBTA:n presidentti Boonanan Pattanasin tapasi äskettäin Pattayan apulaiskaupunginjohtajan Wuttisak Rueimkitkanin Pattayan elinkeinoelämän toimijoiden puolesta anoakseen verojen ja käyttömaksujen alentamista, mukaan lukien

1. Alenna kaupungin hallinnoimia veroja 10 prosenttiin

2. Laske tartuntajätteen keräysmaksu, joka on tällä hetkellä 25 bahtia kilolta, 11-13 bahtiin, joka on sama kuin Banglamungin sairaalassa

3. Alenna polttoaineen tariffia

Boonanan lainasi artikkelissaan Covid-19:stä kärsineiden Pattaya-yritysten kamppailuja vuoden 2019 lopusta lähtien. Hän sanoi, että vaikka tilanne oli ilahduttavan kohentunut, monet toimijat eivät silti pystyneet selviytymään turmeltuneen matkailun aiheuttamista vakavista likviditeettiongelmistaan.

"Nämä veronalennukset ovat välttämättömiä. Se auttaa meitä selviytymään odottaessamme matkailutilanteen palautumista normaaliksi, Boonanan sanoi.

Aluksi Wuttisak hyväksyi PBTA:n vetoomuksen ja lupasi kuulla sitä perusteellisesti kaupunginvaltuuston kanssa tukitoimenpiteen keksimiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.