Naisen ruumis löydettiin Jomtienin merestä iltapäivällä

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

— Jomtien

Roi Etin maakunnassa asuvan naisen ruumis löydettiin Jomtienin merestä maanantaina 12. heinäkuuta kello 25. Pattayan poliisin mukaan ruumiista ei löytynyt merkkejä fyysisestä pahoinpitelystä.

Uhrin ruumis havaittiin kelluvan Jomtienin meressä kahden kilometrin päässä Bali Hain laiturista iltapäivällä. Hänellä oli yllään siniset lyhyet farkut, musta camisole, musta reppu ja kultainen kaulakoru, joita hänen kerrottiin purevan löydettäessä.

Pattayan poliisi löysi repusta uhrin henkilötodistuksen, jonka mukaan hänen nimensä oli Thitinan Nilphan, 44, Roi Etin maakunnasta. Raporttien mukaan poliisi ei myöskään löytänyt merkkiä hänen ruumiinsa kohdistuneesta fyysisestä pahoinpitelystä. Hänen arvioitu kuolinaika oli enintään yksi päivä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Uhrin ruumis toimitettiin lehdistöhetkellä sairaalaan yksityiskohtaista ruumiinavausta varten.

Pattayan poliisi tutki edelleen olosuhteita, kuinka hän kelluu Jomtienin meressä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.