Kaksi teini-ikäistä varkaa jäi CCTV:lle kiinni varastamasta rahaa Na Jomtienin temppelistä

KUVA: MGR Online

Sattahip -

Wat Na Jomteinin apotti valitti poliisille kahdesta teini-ikäisestä varkaasta, joiden väitetään toistuvasti varastaneen rahaa temppelin lahjoituslaatikosta yöllä.

Wat Na Jomtienin apotti Somsak Tanaro raportoi Na Jomtienin poliisiasemalle sunnuntaina 24. heinäkuuta kahdesta varkaesta, jotka murtautuivat temppelin luostariin ja varastivat rahaa lahjoituslaatikosta.

KUVA: MGR Online

CCTV-kameroihin tallennetut kaksi epäiltyä näyttivät olevan nuoria, noin 18-20-vuotiaita miehiä. Heidän kerrotaan livahtaneen temppelin läheisyyteen yöllä etuportin kautta ja murtautuivat luostariin, jossa lahjoituslaatikko sijaitsi, ja varastivat rahat.

KUVA: MGR Online

Apotin mukaan epäillyt valitsivat vain 100 bahtia, yhteensä 2,000 22 bahtia, ja pakenivat. Hän sanoi myös, että kaksi epäiltyä olivat samoja teini-ikäisiä, jotka varastivat temppelistä aiemmin heinäkuun XNUMX. päivänä.

"Aloittajien ja minun on elettävä pelossa", apotti sanoi. "Nämä lapset eivät välitä lakeista ja synneistä ja rikkovat buddhalaisia ​​periaatteita ilman pelkoa." Hän kehotti myös lainvalvontaviranomaisia ​​nopeuttamaan tutkintaa, jotta epäillyt eivät toista tekoa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.