Lehdistötiedote: Merivoimien sihteeri Carlos Del Toro vierailee Thaimaassa 23.-25

Seuraava on Yhdysvaltain Thaimaan suurlähetystön ja konsulaatin lehdistötiedote. Sisällä olevat lausunnot ovat omiaan.

Merivoimien sihteeri Carlos Del Toro vierailee Thaimaassa 23.-25. heinäkuuta tapaamaan Thaimaan kuninkaallisen laivaston johtajia ja kollegoita. Tämä on sihteerin ensimmäinen vierailu Thaimaahan sen jälkeen, kun hän vannoi virkavalansa, ja se on osa käynnissä olevia toimia Thaimaan sotilaallisen modernisoinnin tukemiseksi, Yhdysvaltain ja Thaimaan välisen liittouman syventämiseksi sekä vapaan ja avoimen Intian ja Tyynenmeren edistämiseksi.

Arvoisa Carlos Del Toro vannoi virkavalansa laivaston 78. sihteerinä 9. elokuuta 2021. Sihteerinä hän vastaa yli 900,000 XNUMX merimiehestä, merijalkaväestä, reserviläisestä ja siviilihenkilöstöstä. Hänen painopisteensä keskittyvät vastaamaan kiireellisimpiin Yhdysvaltain laivaston ja merijalkaväen haasteisiin, mukaan lukien ilmaston epävakaus ja Covidin jatkuva vaikutus. Hän on suorittanut maisterintutkinnon kansallisen turvallisuuden opinnoissa Naval War Collegesta, maisterin tutkinnon avaruusjärjestelmätekniikassa Naval jatkokoulusta ja maisterintutkinto lainsäädäntökysymyksistä George Washingtonin yliopistosta.

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.