Thaimaa on 41. sijalla 66 parhaan etätyökohteen joukossa Global Remote Work Indexin mukaan.

Thaimaa -

Thaimaa on 41. sijalla 66 maan joukossa parhaiden etätyökohteiden joukossa NordLayer-yrityksen Global Remote Work Index (GRWI) -raportin mukaan. Tämä on merkittävä verkkoyhteysratkaisujen toimittaja.

Kyselyn mukaan Saksa oli ykkössijalla, jota seurasivat Tanska, Yhdysvallat, Espanja ja Liettua.

GRWI perustui neljään ulottuvuuteen, kyberturvallisuuteen, taloudellisiin ja sosiaalisiin olosuhteisiin, digitaaliseen ja fyysiseen infrastruktuuriin sekä Covid-19-vastaukseen ja -käsittelyyn.

Thaimaa saa GRWI-pisteen 0.687. NordLayerin teknologiajohtaja Juta Gurinaviciute totesi, että Thaimaassa on loistava digitaalinen infrastruktuuri, mutta kyberrikollisuuden torjunta on melko passiivista muihin maihin verrattuna, mikä johtaa alhaiseen kyberturvallisuuspisteeseen, joka oli 0.694/1.

Vaikka Thaimaa on huomattavasti houkutteleva turisteille, huono englannin kielen taito ja jotkut terveydenhuoltopolitiikat olivat alentaneet pistemäärän noin 0.674/1.

Mobiiliverkkojen alhainen nopeus alensi myös maan pistemäärää digitaalisen ja fyysisen infrastruktuurin kategoriassa (0.637/1), Gurinaviciute lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.