Tuntematon mies otti harvinaisen lemmikkikilpikonnan Sri Rachasta

Sriracha -

Nainen pyysi tuntematonta miestä, joka otti häneltä harvinaisen lemmikkikilpikonnan, ja lupasi palkita hänet.

49-vuotias nainen, Soontree Thepsuthat, valitti paikalliselle medialle kadonneesta lemmikkikilpikonnastaan, jonka tuntematon mies vei moottoripyörällä hänen asunnostaan ​​Sri Rachan Surasakin osa-alueella viime keskiviikkona 13. heinäkuuta.

Soontreen mukaan hänen lemmikkinsä oli harvinainen afrikkalainen kannustettu kilpikonna, joka asui maalla. Noin kello 1 kilpikonna kynsi ulos kotinsa portista, jonka hän jätti vahingossa auki tehdessään töitään. Sitten CCTV-materiaalin mukaan tuntematon miespuolinen moottoripyöräilijä huomasi eläimen, kumartui alas ja vei sen pois.

Soontree pyysi miestä palauttamaan lemmikkinsä hänelle, koska hän pelkäsi, että mies luulisi sen villikilpikonnaksi ja päästää sen kanavaan, mikä tappaisi hänen lemmikin, koska se ei voinut elää vedessä ja oli aavikon kilpikonna. Hän lupasi myös olla ryhtymättä oikeustoimiin ja jopa palkitsevansa miehen, jos tämä antaisi lemmikin takaisin.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.