Auto kiihtyy huumetarkastuspisteen ohi Mueang Chonburissa ja kolaroi, kolme ihmistä loukkaantui, mutta huumeita ei löytynyt

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mueang Chonburin alue -

Auton kerrottiin ajaneen huumetarkastuspisteen ohi Mueang Chonburin alueella ja törmäsi kaiteeseen. Kaikki kolme autossa ollutta miestä loukkaantuivat lievästi eivätkä olleet käyttäneet huumeita, mutta poliisi uskoi heittäneensä heidät pois paetessaan.

Saensukin poliisiaseman virkailijat saapuivat auto-onnettomuuspaikalle Ang Sila – Bangsaen Rd:lle Saensukin osa-alueella maanantaina 18. heinäkuuta saatuaan ilmoituksen, että musta Honda Civic -sedan ajoi aiemmin huumetarkastuspisteen ohi ja törmäsi suojakaiteeseen klo. tuo paikka.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Viranomaisten mukaan sedan purettiin ja molemmat takarenkaat puhkesivat, mikä poliisin mukaan johtui tienpiikkeistä, joita huumetorjuntajoukot käyttivät tarkastuspisteellä ja yrittivät pysäyttää ajoneuvon. Kolme miespuolista epäiltyä; Jongpakorn Jitbumrungpornchai, 33, Decha Aredee, 37, ja Nattapon Plaboothong, 24, saivat vain pieniä naarmuja, ja heidät vietiin Chonburin sairaalaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Saensukin poliisin kerrotaan löytäneen julkistamattoman määrän luoteja, mutta ei aseita eikä laittomia aineita; kuitenkin Pol. Kapteeni Leab Ketchad, tarkastaja (suppressio) Chonburin poliisiasemalta, sanoi, että epäillyt ovat saattaneet heittää huumeet pois ylinopeuttaessaan tarkastuspisteen.

"Muut poliisit ja minä tarkastuspisteessä jouduimme jahtaamaan epäiltyjä 15 kilometriä huolimatta siitä, että olimme jo puhkaisseet heidän takarenkaansa", poliisi Leab selitti. "Uskon, että he heittivät huumeet pois, kun jahdimme heitä."

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Yksi epäillyistä, Jongpakorn, väitti kuitenkin, että hän oli vierailemassa Bangsaen Beachillä lomalla ja pelästyi tarkastuspisteestä, koska poliisi etsi häntä tällä hetkellä ampuma-aseiden laittomasta hallussapidosta.

– Hätkähdin todella, joten minun piti juosta, mutta valitettavasti kaatuin, Jongpakorn väitti.

Lehdistöhetkellä poliisi on pidättänyt kolme epäiltyä jatkaakseen oikeustoimia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.