Thaimaan viikko tarkastelussa: Apinarokko lueteltu tarttuvaksi taudiksi, jota on seurattava, "The Match" alkaa Bangkokissa ja paljon muuta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, heinäkuun 11. ja 17. päivän välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

1. Apinarokko on listattu tarttuvaksi taudiksi, jota on seurattava Thaimaassa, Royal Gazette ilmoittaa

Kansanterveysministeriö on julistanut apinarokon tarttuvaksi sairaudeksi, jota on seurattava tartuntatautilain BE 2558 mukaisesti, koska se on levinnyt laajasti suurimmassa osassa maailmaa. Vaikka Thaimaa ei raportoi nollasta tautitapauksesta, ilmoitus on tarkoitettu tartuntataudin seurantaan, ehkäisyyn ja valvontaan.

Apinarokko on listattu tarttuvaksi taudiksi, jota on seurattava Thaimaassa, Royal Gazette ilmoittaa tänään

2. "The Match Bangkok Century Cup 2022", jota Thaimaan hallitus kehui maan "pehmeän vallan" edistämisestä

Thaimaan ensimmäinen suuri kansainvälinen urheilutapahtuma Covid-19-pandemian alun jälkeen isännöitiin ensimmäistä kertaa viime tiistaina hallituksen toimenpidellennyksen jälkeen. Pääministeri totesi, että "The Match" on houkutellut suuren joukon Manchester Unitedin, Liverpoolin ja jalkapallofaneja Thaimaasta ja ulkomailta. Tapahtuma oli myös pilotti Thaimaasta tulla maailmanluokan tapahtumien maamerkiksi hallituksen matkailua ja taloutta edistävän politiikan mukaisesti.

"The Match Bangkok Century Cup 2022", jota Thaimaan hallitus kehui maan "pehmeän vallan" edistämisestä

3. Thaimaan lääketieteellinen neuvosto julkaisee ohjeita kannabiksen käytöstä lääketieteellisessä hoidossa

Lääkärineuvoston ohjeita ei ole pantu täytäntöön laina, vaan ne julkaistiin sen jälkeen, kun useita marihuanan käyttäjiä siirrettiin sairaaloihin marihuanan väärinkäytön vuoksi. Suosituksissa painotettiin ensisijaisesti, että kannabista ei pitäisi määrätä ensimmäisenä vaihtoehtona ja niille, joilla ei ole indikaatioiden mukaan oireita. Kasveja tulee käyttää vain tilapäiseen oireiden lievitykseen tarpeen mukaan.

Thaimaan lääketieteellinen neuvosto julkaisee ohjeita kannabiksen käytöstä lääketieteellisessä hoidossa

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.