Thaimaan pääministeri valmistautuu nelipäiväiseen epäluottamuskeskusteluun, joka alkaa huomenna

KUVA: Prachachat

Bangkok -

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha paljasti olevansa valmis parlamentin epäluottamuskeskusteluun, joka alkaa tiistaina 19. heinäkuuta.

Hän kertoi toimittajille keskusteleneensa kokoomushallituksen, puolueen pääsihteerin ja hallituksen kanssa ja pyytänyt kaikkia osapuolia laatimaan tarkat ja selkeät tiedot.

Epäluottamuskeskustelu kestää neljä päivää tiistaista 19. ja perjantaihin 22. päivään.

"Uskon pystyväni selventämään ja vastaamaan kaikkien kysymyksiin kaikista asioista tärkeiden tietojen ja tosiasioiden kera", Prayut sanoi.

”เพื่อ ไทย” ชวน ประชาชน ร่วม ศึก อภิปราย ไม่ ไว้ วางใจ-ผ่าน ผ่าน linja OA พรรค

Samaan aikaan Pheu Thai -puolue, edustajainhuoneen oppositiopuolue, kutsuu yleisöä liittymään epäluottamuskeskusteluun Pheu Thai -puolueen Line-virallisen tilin kautta.

Yleisö voi ilmaista itseään antamalla mielipiteitä pääministeri Prayutille ja hänen hallitukselleen Line-tilin kautta tallentaakseen osallistumisensa tähän historialliseen tehtävään yhdessä puolueen jäsenten kanssa. He voivat myös ilmaista mielipiteitä erilaisista keskustelukysymyksistä. Mielenkiintoisimmat voivat nostaa esille Pheu Thain kansanedustajat epäluottamuskeskustelun aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.