64-vuotias brittimies putoaa Na Jomtienin kanavaan ja hukkui

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip -

64-vuotias brittimies hukkui pudotessaan kanavaan venytellessä sillalla harjoituksen jälkeen.

Na Jomtienin poliisi matkusti Na Jomtienin kanavalle Sattahipin Na Jomtienin osa-alueella Chonburissa sunnuntaina 17. heinäkuuta saatuaan ilmoituksen, että brittiläisen vanhuksen miehen ruumis löydettiin kanavasta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Raporttien mukaan ruumis kuului alueella asuneelle 64-vuotiaalle brittituristille Richard Wayne Moorcroftille. Hänet löydettiin polveen ulottuvasta kanavasta, jolla oli yllään vihreä poolopaita, vihreät shortsit ja mustat tennarit, mutta hänellä oli vain ajokortti. Uhri ei tiettävästi saanut vammoja tai merkkejä hyökkäyksestä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Vähittäiskaupan omistaja Boonpluak Saengkaew, 60, kertoi viranomaisille, että Richard oli hänen tavallinen asiakas. Hän halusi lenkkeillä aikaisin aamulla ja vieraili aina hänen kaupassaan.

Boonpluak uskoi, että uhri kompastui vahingossa kanavaan venyessään sillalla. Vuorovesi nousi yleensä myös aamulla, mikä olisi voinut vaikuttaa onnettomuuteen, Boonpluak sanoi.

Uhrin ruumis kuljetettiin läheiseen sairaalaan ruumiinavaukseen lehdistöaikaan mennessä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.